5 Best Breaker Boxes Τα 5 καλύτερα Breaker Boxes για το σπίτι σας

Τα 5 καλύτερα Breaker Boxes για το σπίτι σας (Οδηγός κριτικών και αγοραστών): Οι πίνακες θραύσης που βρίσκετε στα σπίτια έχουν πολλά ονόματα. Μπορεί να είναι ένας πίνακας διακόπτη, ένας ηλεκτρικός πίνακας ή ένας πίνακας σανίδας. είναι όλοι ίδιοι Βασικά, αυτές είναι ειδικές ομάδες που πρέπει να διαδραματίσουν ρόλο στο σύστημα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος καθώς χρησιμεύουν για να μοιράσουν την ηλεκτρική ενέργεια του σπιτιού σας. Η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείτε διανέμεται αποτελεσματικά σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. γιατί μπορεί να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο σωστό κύκλωμα

Το κιβώτιο θραύσης βοηθά σε αυτό. Αυτό έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της προστασίας του σπιτιού σας έχοντας έναν διακόπτη που είναι μια προστατευτική ασφάλεια για κάθε κύκλωμα. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν το ρεύμα σας έχει πρόβλημα. Δεν θα προκαλέσει πυρκαγιές σε σπίτια ή άλλα προβλήματα.

Είτε θέλετε να προσθέσετε ένα νέο κιβώτιο ασφαλειοδιακόπτη είτε να επισκευάσετε ένα υπάρχον κουτί ασφαλειοδιακόπτη στο σπίτι σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιο είναι το καλύτερο. για να σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις Ας ρίξουμε μια ματιά σε 5 από τα καλύτερα κουτιά θραύσης για το σπίτι σας.

Γρήγορη λίστα: τα κουτιά διακοπτών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Τα 5 καλύτερα Breaker Boxes για το σπίτι σας (Οδηγός κριτικών και αγοραστών)

Το καλύτερο κουτί θραύσης για το σπίτι σας

Όταν ψάχνετε για ένα καλό κουτί θραύσης για το σπίτι σας Είναι σημαντικό να επιλέξετε το καλύτερο κουτί. Θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο ηλεκτρικό σας σύστημα, εξοικονομεί χρήματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα καλύτερα κουτιά θραύσης για το σπίτι σας περιλαμβάνουν:

1. Εσωτερικό κέντρο φόρτωσης κύριας ωτίδας Siemens

Εσωτερικό κέντρο φόρτωσης κύριας προεξοχής Siemens

για το πρώτο μας προϊόν Θα κυκλοφορήσουμε με επιλογές με υψηλή βαθμολογία. Αυτός ο πίνακας διακοπτών είναι της Siemens και υποστηρίζει έως και 24 κυκλώματα. Κάθε διακόπτης που τοποθετείτε εδώ μπορεί να χειριστεί έως και 125 αμπέρ. Έχει χαρακτηριστεί για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, αυτή είναι μια οικονομική επιλογή. όταν εγκαθιστάτε Ο τύπος της οπής βίδας που χρησιμοποιείτε δεν έχει σημασία. αρκεί να το σφίξεις καλά Μπορείτε εύκολα να το κρατήσετε.

Πότε ξεκινήσατε την καλωδίωση; Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι η εγκατάσταση του προϊόντος είναι πολύ εύκολη. Δεδομένου ότι οι βίδες ουδέτερου και γείωσης βρίσκονται κοντά στο πίσω μέρος. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη της απόφραξης. Έτσι μπορείτε να κάνετε καλωδιώσεις χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Το κάλυμμα του πάνελ τοποθετείται στο μηχάνημα. Κάντε το πιο εύκολο ενώ κάνετε την υπόλοιπη εγκατάσταση.

Τέλος, ένα άλλο πλεονέκτημα από τη χρήση αυτού του προϊόντος είναι ότι συνοδεύεται από ένα χάλκινο καλώδιο. Αυτή η μπάρα είναι κατάλληλη για διαδοχικά κυκλώματα. Υπάρχουν 12 διακόπτες κυκλώματος σε κάθε πλευρά και μπορείτε να τους τακτοποιήσετε όπως θέλετε. Να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί όταν τοποθετείτε διακόπτες.

όφελος

 • Εύκολο στην εγκατάσταση και όχι τόσο επιλεκτικό όσο κάποιοι.
 • Μπορούν να ανοίξουν έως και 24 γύρους κάθε φορά.
 • εσωτερική εργασία για να διευκολύνουν τα πράγματα
 • οικονομικό στη χρήση
 • Δεν περιλαμβάνονται κρυφά μέρη.

αρνητικός

 • Δεν έχει αξιολογηθεί για υπαίθριες εργασίες. Δεν είναι λοιπόν η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να κάνετε υπαίθριες δραστηριότητες.

2. Κεντρικός διακόπτης κύριου φορτίου εσωτερικού χώρου Square D της Schneider Electric με κάλυμμα.

Square D της Schneider Electric QO3040M200VP QO 200-Amp 30-Space 40-Circuit Indoor Load Center Main Break with Cover Value Pack

Αυτός είναι ένας διακόπτης κυκλώματος τύπου πίνακα υψηλής βαθμολογίας με πολλές συστάσεις. μόνο από κριτικές Αυτός είναι ένας καλά κατασκευασμένος διακόπτης που λειτουργεί καλά. Σε σύγκριση με τους άλλους διακόπτες της λίστας μας, η τιμή είναι υψηλή, αλλά είναι ένας εξαιρετικός κύριος πίνακας που μπορεί να χωρέσει μεγάλο αριθμό διακοπτών κυκλώματος. Για παράδειγμα, αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί 40 διακόπτες κυκλώματος αντί για τους παραδοσιακούς 24. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν το κύκλωμά σας χρειάζεται περισσότερο διαχωρισμό ή χώρο.

με το συγκεκριμένο προϊόν Έχετε την ελευθερία να έχετε χώρο και για μελλοντικές εγκαταστάσεις. Μπορείτε να τακτοποιήσετε όλα τα καλώδια γείωσης και ουδέτερα συνδεδεμένα σωστά για χρήση. Είναι ένα ανθεκτικό και καλά σχεδιασμένο προϊόν. Λειτουργεί άψογα κάθε φορά. που διαφέρει από άλλες μάρκες στην αγορά Έχει υψηλή βαθμολογία ικανοποίησης πελατών Έτσι ξέρετε ότι παίρνετε ένα καλό προϊόν.

Όταν επιλέγετε έναν καλό διακόπτη κυκλώματος Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε διακόπτες με υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτή η επιλογή είναι μια από τις καλύτερες. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε θέλετε και υπάρχουν πολλές στρογγυλές αρθρώσεις για να το κάνουν την καλύτερη επιλογή για εσάς.

όφελος

 • Υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό
 • Πρόσθετες επιλογές για την προσθήκη συνδέσεων κυκλώματος
 • Συνιστάται ιδιαίτερα από τους πελάτες
 • εύκολο στην εγκατάσταση

αρνητικός

 • Η ρύθμιση των πάντων είναι αρκετά δύσκολη λόγω της παρουσίας ειδικών συνδέσμων.

Δείτε αυτό το προϊόν εδώ:

3. Εσωτερικό κέντρο φόρτωσης κύριου διακόπτη Siemens

P1224B1100CU 100-Amp 12-Space 24-Circuit Main Breaker Load Center

Κερδίζουμε προμήθεια εάν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και κάνετε μια αγορά χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τη Siemens. Είναι αρκετά μικρό. Έτσι, εάν έχετε έλλειψη χώρου Αυτή είναι μια καλή επιλογή. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως κύριο πίνακα και να προσθέσετε 24 κυκλώματα με 12 απαιτούμενα κενά.Έρχεται με όλες τις χάλκινες ράβδους που χρειάζεστε για το κέντρο φόρτωσης. καθώς και πάνελ υψηλής ποιότητας Αυτό το πάνελ έχει βαθμολογηθεί για εφαρμογές εσωτερικού χώρου.

Αυτή είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή. Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε ένα πάνελ διακόπτη χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Υπάρχει άφθονος χώρος μέσα που σας επιτρέπει να δομήσετε όλη την ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι σας μέσω αυτού. Ο κύριος πίνακας είναι ασφαλής για τις ηλεκτρικές συνδέσεις που χρειάζεστε. Αυτή η κλειστή κατασκευή θα διασφαλίσει ότι όλη η ηλεκτρική ενέργεια είναι ασφαλής, σταθερή και σε καλή κατάσταση.

Γιατί η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη. Και η κατασκευή είναι απλή και εύκολη. Αυτό το προϊόν είναι επομένως μια από τις καλύτερες σανίδες θραύσης στην αγορά για εσάς. Μικρότερο από άλλες επιλογές Είναι ελαφρώς μικρό και μπορεί να χωρέσει μόνο 24 γύρους, το οποίο είναι χαμηλό σε σύγκριση με ορισμένες άλλες επιλογές, αλλά θα πρέπει να λειτουργεί καλά για τις περισσότερες οικιακές εφαρμογές.

όφελος

 • Μπορεί να χωρέσει έως και 24 γύρους ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Εύκολη εγκατάσταση και εγκατάσταση σε ελάχιστο χρόνο.
 • Αξίζει τον κόπο αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα.

αρνητικός

 • Αυτός ο διακόπτης είναι ελαφρώς μικρότερος από τους άλλους.

Δείτε αυτό το προϊόν εδώ:

4. Κεντρικός διακόπτης εσωτερικού χώρου Schneider Electric HOM2448M100PCVP Homeline με κάλυμμα κέντρου φόρτωσης από την Square D.

Schneider Electric HOM2448M100PCVP Homeline 100 Amp 24-Space 48-Circuit Indoor Main Breaker Load Center with Cover - Value Pack (Plug-On Neutral Ready) από την Square D.

Κερδίζουμε προμήθεια εάν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και κάνετε μια αγορά χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Leave a Comment