Can I file taxes with SSI? 2023 Smile Power World

Καθώς πλησιάζει η προθεσμία υποβολής της ετήσιας φορολογικής σας δήλωσης Πρέπει να ξέρεις πού βρίσκεσαι. file taxes with SSI Και για πολλούς πολίτες των Η.Π.Α., είναι σημαντικό να γνωρίζουν εάν πρέπει να υποβάλουν ή όχι φόρους ενώ είστε στο SSI.

file taxes with SSI
file taxes with SSI

Αυτό το άρθρο εστιάζει στην απάντηση αυτής της ερώτησης.

Θα ασχοληθούμε με όλες τις συχνές ερωτήσεις σας σε αυτήν την ενότητα. Συμπεριλαμβανομένου του αν εξακολουθείτε να χρειάζεται να υποβάλετε φορολογική δήλωση ή όχι. Αν το μόνο εισόδημά μου είναι το SSI

στο τέλος αυτού του άρθρου Δεν θα ξέρετε μόνο πού βρίσκεστε σε αυτή την ιστορία. Αλλά και να ξέρεις να κάνεις καλύτερα. Μη διστάσετε να παραλείψετε τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν. Ορίστε.

https://apkshan.com/

File taxes with SSI Τι είναι το SSI;

Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται μεταξύ του SSI και του Εισοδήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να ξεκινήσουμε με μερικά βασικά. ενώ η συντομογραφία SSI σημαίνει Συμπληρωματικό Εισόδημα Ασφάλειας.

Το SSI είναι ένα μηνιαίο επίδομα που δίνεται σε άτομα με σταθερό εισόδημα. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ανάπηροι ή τυφλοί. ή άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω

Αυτό το επίδομα είναι επίσης διαθέσιμο για παιδιά που είναι τυφλά ή με αναπηρία.

Για να είμαστε σαφείς, το SSI δεν αποτελεί μέρος των παροχών Κοινωνικής Ασφάλισης. Αντίθετα, είναι μια ξεχωριστή παροχή που έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώσει το εισόδημα κοινωνικής ασφάλισης όσων έχουν ανάγκη.

File taxes with SSI: Αυτό είναι σύνηθες στις γενικές παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης. που απαιτεί αμερικανική υπηκοότητα και μια αίτηση παροχών κοινωνικής ασφάλισης, η οποία περιλαμβάνει αίτηση για SSI, εάν υπάρχει.

Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων παροχών είναι ότι αριθμός Τα οφέλη SSI προέρχονται από φόρους που επιβάλλονται βάσει του FICA (Federal Insurance Contributions Act) ή του SECA (Self-Employment Contributions Act).

Αλλά το SSI χρηματοδοτείται από ένα γενικό ταμείο από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Αυτό προκύπτει από πράγματα όπως ο φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων και οι εταιρικές εισφορές.

Μια άλλη διαφορά μεταξύ των δύο παροχών είναι ότι η αμοιβή SSI δεν βασίζεται σε προηγούμενη εργασία. Αυτά είναι καλά νέα για όσους δεν μπορούν να βρουν δουλειά λόγω αναπηρίας.

Εξάλλου Στις περισσότερες πολιτείες, οι παραλήπτες SSI μπορούν επίσης να λάβουν Medicaid και αυτό μπορεί να είναι σημαντικό για τους παραλήπτες. Γιατί έχουν πόρους για νοσηλεία. Συνταγογραφούμενα φάρμακα, ιατρικοί λογαριασμοί και πολλά άλλα

Αυτά τα άτομα γενικά θεωρείται ότι χρειάζονται τέτοιες υπηρεσίες.

File taxes with SSI: Πρέπει να υποβάλω φορολογική δήλωση; Εάν το μόνο εισόδημά μου είναι η SSI, μπορώ να υποβάλω φόρους στην SSI;

File taxes with SSI: Η απάντηση στο ερώτημα εάν θα υποβάλετε φόρους ενώ λαμβάνετε SSI εξαρτάται από…

Κατά γενικό κανόνα, εάν το μοναδικό σας εισόδημα προέρχεται από SSI, οι παροχές σας δεν ταξινομούνται ως φορολογητέο εισόδημα. Και δεν χρειάζεται να υποβάλετε ομοσπονδιακή δήλωση φόρου εισοδήματος. File taxes with SSI

Με άλλα λόγια, οι πληρωμές SSI είναι αφορολόγητες.

File taxes with SSI Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα που είναι οι εξής…

πίστωση φόρου παιδιού

Εάν ακολουθείτε τους κανόνες καταλληλότητας για την πίστωση φόρου παιδιού. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την πίστωση φόρου για όλα τα παιδιά που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ακόμα κι αν διεκδικείτε SSI και γενικά δεν χρειάζεται να υποβάλετε φορολογική δήλωση.

Είναι καλή ιδέα να ελέγξετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτήν την πίστωση φόρου. γιατί αν ναι Μπορείτε να κερδίσετε έως και 3.600 $ ετησίως ανά παιδί. Αυτό είναι ένα σημαντικό ποσό που είναι πολύ χρήσιμο.

Για να μάθετε εάν η οικογένειά σας πληροί τις προϋποθέσεις για την πίστωση φόρου παιδιού. Μεταβείτε στη σχετική ενότητα στον ιστότοπο της IRS, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από αυτόν τον σύνδεσμο.

λάβετε πίστωση φόρου εισοδήματος

Ως αποδέκτης SSI, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για την Πίστωση Φόρου Κερδισμένου Εισοδήματος (EITC), ένα δάνειο για εργαζόμενους και οικογένειες χαμηλού έως μέτριου εισοδήματος.

Μπορώ να υποβάλω φόρους στην SSI; (1)

Για να μάθετε εάν η οικογένειά σας είναι επιλέξιμη για την πίστωση φόρου εισοδήματος Επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα στον ιστότοπο της IRS, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από αυτόν τον σύνδεσμο.

Εκεί θα δείτε ένα κουμπί που λέει “Ελέγξτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις” εάν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί. Θα κατευθυνθείτε στον EITC Assistant, ο οποίος προσφέρει μια αριθμομηχανή καταλληλότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί με τα έγγραφά σας, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων, των δηλώσεων, των εξόδων ή των προσαρμογών στο εισόδημά σας και των πληρωμών ή των φόρων σας από εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιδόματα αναπηρίας και τους εισοδηματικούς κανόνες Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της IRS σχετικά με αυτό το θέμα, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από αυτόν τον σύνδεσμο.

Πώς μπορώ να υποβάλω φόρους εάν χρησιμοποιώ SSI;

Ένα άλλο καλό νέο είναι ότι μπορείτε να υποβάλετε την ομοσπονδιακή σας δήλωση φόρου εισοδήματος διαδικτυακά δωρεάν. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.childtaxcredit.gov/triage/ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Από εκεί και πέρα, έχετε δύο επιλογές. Μπορείτε να μεταβείτε στην Επιλογή Α για να υποβάλετε μια απλή φορολογική δήλωση για να λάβετε την πίστωση φόρου παιδιού σε 15 λεπτά.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την Επιλογή Β, όπου μπορείτε να υποβάλετε την πλήρη φορολογική σας δήλωση για τη μέγιστη επιστροφή χρημάτων. Αυτό περιλαμβάνει μόνο την πίστωση φόρου παιδιού. Αλλά και η πίστωση φόρου εισοδήματος εισοδήματος. Πίστωση για υποστήριξη παιδιών και εξαρτώμενα άτομα και άλλα.

Online Trading

συνοψίζω

Εν ολίγοις, εάν έχετε συμπληρωματικό εισόδημα από ασφάλεια ή SSI, μπορείτε σίγουρα να υποβάλετε τους φόρους σας. και αν επιλέξετε να το κάνετε Θα είσαι πολύ καλύτερος…

Θα πρέπει να ελέγξετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για την πίστωση φόρου παιδιού ή/και την πίστωση φόρου εισοδήματος κερδισμένου.

Εάν αποδειχθεί ότι μπορεί να δικαιούστε αυτά τα οφέλη. Η υποβολή φορολογικής δήλωσης είναι εύκολη.

Leave a Comment